Segmen 12 Jam Bloglist #7 Mialiana.com | Teratak Aniq Bukhary

Wednesday, February 12, 2014

Segmen 12 Jam Bloglist #7 Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan Mac dan April 2014 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 12 Februari 2014, iaitu tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #7 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 28 Februari 2014.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...


TEGUR BILA AKU SALAH, HULURKAN TANGANMU BILA AKU LEMAH

20 comments:

  1. selamat bersegmen dan semoga berjaya aniq.. :D

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen ye aniq..semoga berjaya

    ReplyDelete
  3. Slmt bersegmen.. all the best Aniq.. :)

    ReplyDelete
  4. Salam, Nad singgah dari segmen yg sama .Link sini :) All the best^^

    ReplyDelete
  5. Good Luck Aniq... & selamat bersegmen...:)

    ReplyDelete
  6. Selamat bersegmen dan semoga berjaya :)

    ReplyDelete
  7. Selamat besgmen dan moga bjaya Aniq!!

    ReplyDelete
  8. mama join juga ni tau .. hihihih.. semoga berjaya lah kita berdua..

    ReplyDelete
  9. all the best .. CN pon join gak !

    ReplyDelete
  10. dah joined :) selamat bersegmen!

    ReplyDelete
  11. Ok..saya dah tak sempat nak join..hehe

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.. Eraz darang dari Segmen 12 Jam Bloglist #7 Mialiana.com..

    http://www.erazfadli.com/2014/02/segmen-12-jam-bloglist-7-mialianacom.html

    ReplyDelete
  13. salam..ayu dtg dari segmen yg sama... ada masa singgah la ke blog ayu... ayu ade buat segmen juga..tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/02/segmen-12-jam-bloglist-7-mialianacom.html

    ReplyDelete
  14. Salam... Terima kasih kerana sudi join Segmen 12 Jam Bloglist #7 Mialiana.com.

    Senarai peserta telah dikemaskini dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 28 Februari 2014.

    Semoga berjaya (^_^)

    ReplyDelete
  15. assalamualaikum...mama dtg dr segmen yg sama....gud luck...:)

    ReplyDelete