Senarai 100 blog paling berjaya sejak julai 2011 | AKU PENGEMBARA

Tuesday, September 18, 2012

Senarai 100 blog paling berjaya sejak julai 2011

1. http://plez-stop.blogspot.com/
2. http://annamathur.blogspot.com/
3. http://ainsofikahhamid.blogspot.com/
4. http://faiezamaddaru.blogspot.com/
5. http://zulfattah.blogspot.com/
6. http://aunisyifaa.blogspot.com/
7. http://www.pakpis.com/
8. http://sesumpahmerah.blogspot.com/
9. http://czonez.blogspot.com/
10. http://livinginkoreanworld.blogspot.com/
11. http://cloudboy93.blogspot.com/
12. http://amandaaina.blogspot.com/
13. http://aniemshah.blogspot.com/
14. http://rashidyshidy.blogspot.com/
15. http://acuyuhan.blogspot.com/
16. http://islamitujiwasaya.blogspot.com/
17. http://nur-zaiya.blogspot.com/
18. http://huffazsolehah.blogspot.com/
19. http://najihayub.blogspot.com/
20. http://astralcoco.blogspot.com/
21. http://bielaisabella.blogspot.com/
22. http://betolkatacichaq.blogspot.com/
23. http://luptiducukicuki.blogspot.com/
24. http://wisnu-dewantoro.blogspot.com/
25. http://bumbl3b33.blogspot.com/
26. http://mysuarablog.blogspot.com/
27. http://kikirizqy.wordpress.com/
28. http://asdafperkim.blogspot.com/
29. http://iekalife1990.blogspot.com/
30. http://nadnodazizan.blogspot.com/
31. http://sayasayang-awaksorang.blogspot.com/
32. http://butterflygurlz91.blogspot.com/
33. http://berryviolet-miszaza.blogspot.com/
34. http://putryshafiq.blogspot.com/
35. http://fwtokoyskoysi.blogspot.com/
36. http://adeqmcjockin.blogspot.com/
37. http://alyff-aziz.blogspot.com/
38. http://keretapengantin.blogspot.com/
39. http://ayuiman88.blogspot.com/
40. http://ahmadfauzi-ahmadfauzi.blogspot.com/
41. http://simplelagistyle.blogspot.com/
42. http://www.bonikacak.com/
43. http://ceritasiaiyon.blogspot.com/
44. http://theazaris.blogspot.com/
45. http://www.shahazrin.com/
46. http://mastz04.blogspot.com/
47. http://nuyuijoinsanesini.blogspot.com/
48. http://rizwanewan.blogspot.com/
49. http://kauilhamku881204.blogspot.com/
50. http://gadismira.blogspot.com/
51. http://noorituaku.blogspot.com/
52. http://cahayaeyqin.blogspot.com/
53. http://korean-online-shoppe.blogspot.com/
54. http://kisahkitajer.blogspot.com/
55. http://www.alongusop.com/
56. http://cili-kering-workshop.blogspot.com/
57. http://joyfulroselle.blogspot.com/
58. http://secretofnoone.blogspot.com/
59. http://haffizmohdnoor.blogspot.com/
60. http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com/
61. http://menggapainurkasihmu.blogspot.com/
62. http://www.sayeshukepink.com/
63. http://comey-comeyblog.blogspot.com/
64. http://www.formspring.me/iyou90
65. http://rhythmofheart92.blogspot.com/
66. http://inspirasiindah.blogspot.com/
67. http://mohdyunus89.blogspot.com/
68. http://empayarutama.blogspot.com/
69. http://fajar-juli.blogspot.com/
70. http://cintailmu89.blogspot.com/
71. http://nottygirlz.blogspot.com/
72. http://www.mohamadazhan.com/
73. http://humairahainina.blogspot.com/
74. http://atinbiah.blogspot.com/
75. http://www.kisahsigemok.com/
76. http://buasirotak.blogspot.com/

Aku pengembara: Yeah, saya telah mencapai 100 orang follower! Ok, Senarai di atas merupakan blog-blog yang saya istilahkan sebagai 'berjaya' di Malaysia. Kenapa??. Jawapannya simple, blog-blog tersebut merupakan blog-blog kreatif yang dengan rela hati menjadi follower saya dan sekaligus telah menyuntik semangat untuk saya menghasilkan karya-karya dalam penulisan blog sejak julai 2011.

Sokongan dan dorongan yang mereka berikan telah menjadi pendorong kepada saya untuk terus melibatkan diri dalam dunia blog sehingga mencapai tahap ini yang saya sendiri tidak jangkakan. Oleh yang demikian, Sebagai tanda penghargaan kepada jasa mereka, post kali ini diterbitkan khas untuk follower saya bagi memudahkan saya sendiri serta pembaca mengunjungi blog tersebut.

Sebelum itu, saya memohon maaf kepada beberapa follower yang link mereka tidak tersenarai dalam post kali ini. Saya telah menggunakan pelbagai cara untuk cuba mencari link blog anda termasuklah meminta follower-follower saya untuk meletakkan link blog dalam chatbox saya tapi akhirnya menemui jalan buntu. Sekali lagi saya memohon maaf kepada semua atas kekurangan tersebut dan segala kelemahan amatlah dikesali..

TEGUR BILA AKU SALAH, HULURKAN TANGANMU BILA AKU LEMAH

33 comments:

  1. salam, thanks sbb letak sy dlm entry kli nie... teruska berkarya yee..sama2 berkongsi cerita...best of luck (^_^)v

    ReplyDelete
  2. Its ok.. Saya amat menghargai anda semua..

    ReplyDelete
  3. Uiyooo.. Rajin nya ko listkan..
    Btw, gud luck dalam dunia blog ni ya...
    No hal lah..
    Yang penting kena minta, ada tujuan dan niat yg betul.. :)

    ReplyDelete
  4. eh2..blog yui sana sini tersenarai la..hihi.. tq =)

    p/s: nape tak remove je word vrfction tu? susah kalau dpt yg payah =_=

    ReplyDelete
  5. Blog aku takla berjaya sangat..
    btw, thanks naa sbb senaraikan blog aku.. ;)

    ReplyDelete
  6. #54.. wah!
    terharu! terharu!
    HAHA! thanks bro.
    teruskan berkarya :)

    ReplyDelete
  7. wahh blog yuyu tersenarai lah.. thanks tuan punya blog.. boleh lah singgah2 blog diorang nih.. eh, lagi satu.. kalau boleh word verification kt comment ni dibuanglah sebab memudahkan utk proses komen.. huhuhu.. peace!!

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum..
    link blog farah tersenarai jga..
    alhamdullillah.. tima kaseh yer..
    semoga terus berjya dan brkongsi cerita dlm dunia blog..

    p/s: maaf bru blogging

    ReplyDelete
  9. x perasan plak ada word vrfction.. caner nak remove erk??

    ReplyDelete
  10. boleh pergi kat setting-comment-scroll ke bawah cari perkataan show word vefirication for comment?-then klik no.. :)

    ReplyDelete
  11. blog kite yg ke-4 hihihi...niway tanx niq....teruskan br_blog
    cayuk2x....

    ReplyDelete
  12. Wah!!! Tenkiu2.. xsangka plak ada dlm list..

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum, terima kasih. Sangat terharu :) Semoga terus berjaya dlm dunia blog:)

    ReplyDelete
  14. Makasih aniq. Terharunya aku sebab blog rojak ni pun masuk senarai :) Nanti kita makan ketam kat Kg Telok yea ^_^

    ReplyDelete
  15. blog berjaya? wah2, blog sy ada pulak..thanks tau ^^
    btw, teruskn berkarya dlm dunia blog and gudluck ok (",)

    ReplyDelete
  16. blushing2 pipi aku tiba2.hehehe. thanks bro.. sama2 la kita mengorak langkah untuk terus berjaya dalam dunia blog ni..

    ReplyDelete
  17. wah..blog saya yang comel tu ada.. thanks tuan tanah.. :)

    ReplyDelete
  18. Allahuakhbar.. tak pernah terfikir pun, blog kite tersenarai...?

    InsyaAllah, saudara. Teruskan berblogging. Tulis je apa pun, asalkan berlandaskan al-quran dan sunnah.. dan mampu menjadi tauladan utk penulis dan pembaca semua. InsyaAllah saudara pasti berjaya dlm dunia blogging..

    ReplyDelete
  19. jaa pon nak follow jugak la...nk jadi berjaya jugak..hehehe... jaa followers ke 107!

    ReplyDelete
  20. wah,terharunya.
    anyway,thanks even blog xdelah berjaya pun =.='

    teruskan berblog,yg penting,
    Allah redha :)

    ReplyDelete
  21. Follow, follow n follow.. Saya amat menghargai setiap follower saya.. nantikan kejutan seterusnya dripada blog Aku pengembara ini..

    ReplyDelete
  22. waahhh my blog pun ade...tens awk ye...jom jom teruskan berkarya

    ReplyDelete
  23. Salam Aniq...

    Tahniah buat semua ye...Harap blog Azera juga terpilih juga...Anyway Azera singgah & follow sini ye...

    Dijemput untuk join segmen Azera....

    [GIVEAWAY] Kelasss Kau! Apa Rahsianya?

    ReplyDelete
  24. salam bro, terima kasih sudi menghargai setinggi itu, moga saudara terus maju! teruskan berkarya!

    ReplyDelete
  25. terima kasih encik blog (^__^)

    ReplyDelete
  26. eh-eh . kita pun ade ? btw , tahnaks yer . oh ya . kita dah tukar url taw .
    http://heartless-life.blogspot.com/

    ReplyDelete
  27. its ok..
    aik, nie tukar url ke blog baru nie?

    ReplyDelete
  28. Thankz.. sudi senaraikan blog ieka ;)

    ReplyDelete
  29. Terima Kasih.. Aku no.26.. Aku suka sebab birthday aku 2.6... ;)

    ReplyDelete