Lecturer pun stalker blog aku? Oh no! | AKU PENGEMBARA

Saturday, December 14, 2013

Lecturer pun stalker blog aku? Oh no!

Kisah semalam..

Dalam fakulti, lebih kurang pukul 4.15 pm..

Lecturer: Saya ada baca blog kamu tau..

Aku: Blog?!!! (Terkejut tahap dewa sebab aku tak pun promote dengan Sir)

Lecturer: Ye. Cerita org yg berjaya dalam fotografi tu.

Aku: Ohh.. (Jawabku ringkas sebab aku dah dapat agak artikel yg mana)

Lecturer: Tak update blog lg??

Mendengar soalan itu, aku tersenyum..

Dalam hati berkata, aku tak la sehebat orang yang aku tulis.

AKU MASIH MENCUBA.

Artikel yang dimaksudkan ---> Empat pemilik nama


TEGUR BILA AKU SALAH, HULURKAN TANGANMU BILA AKU LEMAH

20 comments:

  1. Dah jadi femous lah, even lecturer pun dah tahu blog ni....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mana da femous.. Syukur alhamdulillah.. :)

      Delete
  2. peghh glamer sdh aniq bah..smpai lecturer pun jadi peminat..hehe..
    bah, palagi rajin2 lah update..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la pasal kak.. Kalau ada yg selalu jenguk blog kita, mesti rasa lain kalau xda entry menarik yg terbaik dan terbaru untuk dorang..

      Delete
  3. ahahahaha selamat ika tak pernah lagi lecturer sendiri stalk mihmih,
    kalau zaman ada fb dulu yela lecturer ada stalk sebab ada group kursus...huu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best ape lecturer stalk.. X boleh buat nakal dah.. Dah tau abg besar tgk.. Kih3

      Delete
    2. miahahaha kan, pasni kena update sopan2 je ihiks ;)

      Delete
  4. berbunga2 tak hati bila tau lecturer stalker blog..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Berbunga, berdahan, berdaun n semua-semua laa... Hehe

      Delete
  5. Oh wow, your lecturer is one of your fans xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeah.. Sesuatu yg saya sendiri x jangkakan...

      Delete
  6. hebat.. lepas ni kena rajin la update blog sebab ada orang tertungu nak baca

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau boleh memang nak update selalu.. Tp tu la, kekangan masa.. :(

      Delete
  7. hehe.. mesti rasa berbunga hati bila lecturer baca blog.. akak kawan tempat kerja lama terjumpa blog akak masa dia search tentang sesuatu.. akhirnya akak mengaku la juga.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.. Kena mengaku jg la kak.. Kalau btl kita serious dalam blog satu hr nanti org akan tau jg.. Temasuk member2 . Tak hr nie, mungkin satu hr nanti :)

      Delete
  8. hati² menulis lepas ni..hehehe..lecturer jugak manusi..entah² die pun ada blog :)

    ReplyDelete
  9. alhamdulilah maknenya kamu di kenali...teruskan berblog

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah.. jangan nanti lect aniq komen dah la.. hehe

    ReplyDelete