Pencarian bloglist bulan jun Aniq Bukhary | AKU PENGEMBARA

Saturday, June 1, 2013

Pencarian bloglist bulan jun Aniq Bukhary

~ASSALAMUALAIKUM W.T.B~


Pencarian bloglist bulan jun Aniq Bukhary kini bermula. Mesti ada yang bertanya mengapa pencarian bloglist untuk bulan jun ini dilancarkan lebih awal?. Baiklah, keputusan ini dibuat disebabkan faktor kesibukan dengan assignment fotografi Aniq Bukhary yang telah pun masuk ke fasa final projek (So, kena buat awal takut-takut tak sempat buat hujung bulan nanti). Aniq Bukhary memerlukan 30 orang untuk mengisi bloglist WAJIB TERJAH Aniq Bukhary untuk bulan jun ini. Di bawah ini disertakan sedikit peraturan simple dan ringkas mengenai pencarian bloglist kali ini. 

syarat-syarat wajib
1) Like fanpage Aniq Bukhary ---> BloggerMate
2) Folow Blog ---> aniqbukhary.blogspot.com
Inform kalau dah follow dekat chatbox bagi memudahkan Aniq Bukhary follow balik
3) Penting! komen pada satu entry yang paling anda suka dalam blog ini (Akan disemak)..
4) Selepas komen mana-mana entry, letakkan link blog anda dekat ruangan komen di bawah.
5) Tak payah susah-susah buat entry untuk segmen nie.

Simple bukan?

Syarat-syarat sunat. Tiada paksaan. (ikut kerelaan hati)
1) Like favourite page Aniq Bukhary---> YaAllahAmpunilahSegalaDosaDosaku
2) Follow blog cikgu broadcasting Aniq Bukhary ---> Pensel Tumpul
3) Follow blog cikgu HTML Aniq Bukhary --->. ChAngeMyWay
4) Letakkan blog Aniq Bukhary ini di dalam bloglist anda (tiada paksaan).

Kenapa anda mesti join segmen bloglist Aniq Bukhary ini?
1) Syarat cukup mudah (Tak payah susah-susah buat entry)
2) Aniq Bukhary bermurah hati menyediakan ruangan iklan free sebulan bagi dua orang peserta bertuah.
3) Blog anda akan dilihat oleh pengunjung-pengunjung dalam blog ini yang anggaran dalam 10 ribu sehari. Hehe, Nak maintainkan seribu view sehari nie pun nak pecah otak cari idea, inikan pula 10 ribu. (Juz kidding)
4) Aniq Bukhary akan memberikan pemerhatian lebih kepada blog-blog anda :)

Tarikh tamat segmen belum ditetapkan lagi. Apa yang pasti ianya akan berakhir sebelum bermulanya bulan jun nanti. Jika penyertaan kurang daripada 30 peserta, secara automatik semua peserta akan layak disenaraikan setelah memenuhi semua syarat di atas. Sebaliknya jika melebihi bilangan tersebut, maka dengan itu pemilihan secara random akan dibuat. Senarai peserta akan diupdate pada satu tarikh yang akan ditetapkan nanti.

~SEMOGA BERJAYA~

~ SEGMEN TAMAT ~

Kesemua peserta telah pun disenaraikan dalam bloglist Aniq Bukhary (Lihat dekat side bar). Terima kasih kepada yang join segmen pencarian kali ini. Seperti yang dijanjikan, Aniq Bukhary menyediakan ruang iklan free bagi dua blog yang bertuah (saiz 125x125). Dua orang pemilik blog tersebut adalah :

1) Nies alhaQ (Peserta first join)
2) Mazelina Zaini™ (Random)

Tahniah diucapkan! Bagi yang tidak bernasib baik, jangan berkecil hati, cuba lagi di segmen yang lain plak ok. Pemilik blog tersebut sila berhubung dengan Aniq Bukhary untuk menuntut hak anda. Bagi memudahkan urusan, hubungi saya di sini -> ANIQ BUKHARY.. TQ


TEGUR BILA AKU SALAH, HULURKAN TANGANMU BILA AKU LEMAH

25 comments:

  1. Sy support and join segmen ni. In shaa Allah.

    http://niesalhaq.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. akak join juga boleh tak?

    http://blogmizzaiza.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. join this segmen. http://myawesomefantasy.blogspot.com/ :)

    ReplyDelete
  4. Join jugk!

    https://ourrandomrainbow.blogspot.com

    :)

    ReplyDelete
  5. Join - http://sharifahamarina.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. kathy support aniq melalui blog diari resipi..
    http://resipidarihati.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum..nak support and join.


    http://speedfreaktanthrum.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. all the best ya Aniq.moga2 dapat sambutan gempak.. :) rules pun dah smple nie..hehe

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum .. nakk joinn jugakk :))

    aisyalieza.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. nak join :)

    http://areenaulim.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. Insyallah akak join. Nanti akak datang balik. Simple rules mesti ramai yang minat.

    ReplyDelete
  12. http://nursyabiraanis11.blogspot.com/

    SAYA JOINN. Thanks sebab jemput saya join segmen ni. :)

    ReplyDelete
  13. support and join this segmen.
    http://rhythmofheart92.blogspot.com/

    p/s: good luck :)

    ReplyDelete
  14. http://lilasoleha.blogspot.com/
    yeaaaayy saya join ^^

    ReplyDelete
  15. Kakak join..:)
    http://atieyusoffamily.blogspot.com

    **dah komen entry sblm ni...:)

    ReplyDelete
  16. aniq..usu support n join..dh komen entry aniq.. :)

    http://tomatobey.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. usu support n join :)

    http://tomatobey.blogspot.com

    ReplyDelete
  18. support sini :)
    http://dakwahmahabbah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum Aniq. Rasanya akak dah buat semua yang di atas dan akak support kat sini. Akak kena baca 2X entri ini untuk memastikan tiada entri perlu dibuat berkaitan pencarian bloglist bulan jun ni. Harap ramai yang menyertai pencarian bloglist yang Aniq anjurkan ini ya. Syabas.

    ReplyDelete
  20. :) tahniah buat y menang... *baca dua kali baru perasan ada syarat y x dipenuhi.. maaf atas kelalaian saya.. huhu.. tapi dah bjya penuhinya.. alhamdulillah :D*

    ReplyDelete