Analisis keyword meletop untuk bulan mei | AKU PENGEMBARA

Saturday, June 1, 2013

Analisis keyword meletop untuk bulan mei


Di atas merupakan keyword carian terbanyak (bulan mei) dalam blog Aniq Bukhary a.k.a Aku pengembara. Merujuk keyword di atas, Selain keyword along spoon, kolagen dan gwiyomi, ramai pembaca yang melawat blog Aku pengembara ini semata-mata nak cari kata-kata cinta untuk suami isteri. Agak melucukan di situ. Nampak sangat readers blog nie sweet-sweet belaka. Hehe.

Untuk pengetahuan sebenarnya blog nie admin nak tonjolkan karya-karya fotografi admin, tapi tak sangka benda lain plak yang menonjol. Hehe . Whateverlah, admin tak kisah sebab memang itulah target admin buat blog dulu supaya satu dunia dapat baca hasil cetusan idea dan pendapat admin.

Impian itu sebenarnya telah membuahkan hasil apabila hasil tulisan tangan admin arwah Along Spoon telah di re-post oleh lebih daripada 20 buah blog termasuk blog-blog besar. Tulisan 5 bulan lepas itulah yang telah menjadi penyumbang konsisten kepada keyword pada bulan mei lepas.

Apa-apapun thankz kepada readers dan thankz kepada semua. Ketahuilah blog ini sebenarnya hak milik kita bersama!!! Tell me if I am wrong, catch me when I am fall.

-WASSALAM-

TEGUR BILA AKU SALAH, HULURKAN TANGANMU BILA AKU LEMAH

14 comments:

  1. isu along spoon tu paling hit.. ramai juga orang suka cari pasal kata cinta tu ya.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la pasal kak. dah macam blog suami isteri plak blog Aniq nie.. hehe

      Delete
  2. hehe..tapi banyak kan keyword pasal Spoon..hehe. tapi okay la ..tak merepek sangat..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebelum nie entry blog nie banyak yang merepek ke?? Wkakaka.. :D (Kidding)

      Delete
  3. tahniah ^_^ hehehe.. rmai y ikut perkmbgan semasa la tu nak tgk gwiyomi..hahhha.. kalau blog sy, matrikulasi y mmg tingi trafic sbb budak2 nak masuk matriks kut... ahhaha xD smga terus bjya!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya la antara penyumbang trafic pasal matrik tu.. Huhu :)

      Delete
  4. jumlah carian keyword tu utk keseluruhan bulan mei ke atau untuk sehari?

    ReplyDelete
  5. Woww. tinggi hit ttg spoon tuu.

    ReplyDelete
  6. wah mcmana bleh jd hits carian keyword kata2 cinta utk suami isteri tu..heee,,

    ReplyDelete
  7. assalam,

    salamat berhujung minggu..

    ReplyDelete
  8. macam2 yg orang cari kan?
    tapi yg ttg arwah Alog Spoon tu paling hits..:)

    ReplyDelete
  9. mcm2 orang cari kan..tahniah Aniq..:)

    ReplyDelete