Apa sebenarnya kaum hawa mahukan daripada lelaki | AKU PENGEMBARA

Saturday, June 8, 2013

Apa sebenarnya kaum hawa mahukan daripada lelaki

Kaum hawa
Apa yang kaum hawa mahukan?

°♥˚ Kaum hawa sebenarnya tersangat ingin lelaki tanya mereka soalan di bawah ˚♥°
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬ Nak tahu apa dia... ?
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬ Ada kat bawah nih soalan nye...!
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬ Jap² turun lagi !!
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬ Ada ke soalan nie...???
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬ Bawah² lagi heheheee !!
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬ Mesti korang dah tension kan?
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬ Eh, kejap2.. jangan laa mengalah.. byk lagi masa la
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬ Anda kena tipu
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬ Okay2, dah nk smpai dah..
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬ Adoii, jauh lagi ker??
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬ Tadaaaa.. dah sampai..
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬ Hek eleh, X sampai lagi ker?
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬ Aik? bila nk sampai nie? hmm (_ _!!)
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬ Adoi, dah x larat dah nii..
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬ X pe2, sabar tu kn separuh dari iman
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬ Oh tidak !! Mesti anda tertekan kan?
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬ Kejap jer lg sampai la tu.. kejap jer lagi..
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬ Huh!!! (^_^)V
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬ Okay2, X silap, ada lagi beberapa tangga jer..
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬ Aik, npe x abis2 lg nie? hmm..
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬ Okey, soalan nye bawah tu jek hehehe
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
(> " " <)
( ='o'= )
-(,,)-(,,)-
SUDIKAH AWAK MENJADI ISTERI SAYA...? (>.<) Inilah yang mereka nanti-nantikan..


"Jaga diri awak untuk saya dan saya akan jaga diri saya untuk awak.."

-WASSALAM-

Pautan

TEGUR BILA AKU SALAH, HULURKAN TANGANMU BILA AKU LEMAH

28 comments:

  1. Replies
    1. Sweet macam gula2 kan kak.. Hehe

      Delete
  2. xlarat nak turun tangga.. :P

    ReplyDelete
  3. betul betul betul, kalau lelaki cakap macam tu kat pompuan, boleh menangis taw sebab terharu hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betulkah? nak ucap la lepas nie kot2 ada yg nangis nti. Keh3

      Delete
  4. xD hahhaha... penat turun tgga,,, adakah kena trn tgga dulu baru lelaki tu ucapkan?/ kah7 :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mestilah. nak tengok sejauh mana pengorbanan sebelum sampai arah yg dituju.. Huhu :D

      Delete
  5. hehehe....pandai aniq nak kenakan kita ye?

    ReplyDelete
  6. penat turun tangga haaa..hampir2 tension,nasib baik pic dgn ayat2 kat bawah tu sweet je,x jd nak tnsion2

    ReplyDelete
  7. ahhaha.. punya lama mo jumpa jawapan..hihi
    betul tu..cepat2 lah khawin.. halalkan dan susah senang bersama..;)

    ReplyDelete
  8. Main trun2 tgga la plak.. Btw, Nice laa... :)

    ReplyDelete
  9. Will you marry me ?
    Atau kalau dia cakap tambah ' please ' lagi kat belakangnya - jawabnya sweet sesangat dan TERUS PENGSAN.

    ReplyDelete
  10. fuh pnat trun tgga.. :)

    ReplyDelete
  11. Agak-agak lah dik.....main saiko ye...hihi....uji kesabaran mental dan fizikal sekali ya.....siapa yang tak inginkan soalan tu dik....
    Bahagia dunia akhirat bila orang ajak kawin...hahaha...

    ReplyDelete
  12. tingginya tangga tu..haha

    ReplyDelete
  13. sape yang x nak kahwin dia rugi :)

    ReplyDelete
  14. pehh, penat turun tangga ^_^

    ReplyDelete
  15. hahaha.. cute sgt post ni...

    jaga diri awak utk saya dan saya akan jaga diri saya utk awak.. awww~

    ReplyDelete
  16. Oppss, tercabut kaki . Penat turun tangga . Btw , memang sweet :)

    ReplyDelete
  17. amboi beliau ! penat akak scroll dik oiii . hahha , rase nk tampooo .

    ReplyDelete
  18. yup btol222...... itulah satu2nye soklan yg kaum hawa semua nak..hehe... kala takde soklan tu maknenye tak serius dlm hubungan :)

    ReplyDelete
  19. panjang juga nak turun tangga nie..hahahaha..

    ReplyDelete
  20. xde eskalator ke..? :P

    ReplyDelete
  21. huuhuhu...itu sebelum kawen dik......huuhuh

    ReplyDelete
  22. mmm kene pk 2 3 kali jugak ni kalau nak tanyer soklan tu sbb sangkut bab mase dpn tu.ehehe.salah org tnyer nnti merana ooo.silap2 mau papa kedana.ehehe :p .ckp ikut pngalaman je ni, jgn marah ya yg hawa tu... :)

    ReplyDelete
  23. Penat scroll. Rasa nak mengamuk je. ;p Emm..betul2! Bila la orang nak ajak kawen ni. Lambat bebeno rase. Hehe~

    ReplyDelete