'T-shirt I am' menjadi satu fenomena baru | AKU PENGEMBARA

Saturday, May 17, 2014

'T-shirt I am' menjadi satu fenomena baru

Assalamualaikum semua. Apa khabar saudara, saudari, pak cik, mak cik, dan adik-adik yang sedang membaca perkongsian kali ini? Tahniah saya ucapkan kerana sampai ke halaman ini dan saya yakin anda yang sedang membaca ini sebenarnya pengguna serta peminat-peminat t-shirt bukan?

Baiklah, tanpa berlengah lagi malam ini saya nak bercerita pasal design t-shirt yang semakin hangat kini iaitu t-shirt I am Nikon (Nikon tukar nama sendiri). Sejak kebelakangan ini Teratak Aniq Bukhary sering mendapat mesej daripada costumer untuk design I am Nikon ini mengatasi design-design lain.

Gambar tempahan costumer minggu lepas.
Anda berminat? Jangan bimbang anda juga boleh memiliki t-shirt I am Nikon dengan nama anda sendiri. Jangan malu dan jangan segan hubungi kami dengan segera kerana sehelai pun kami terima dan terus pos ke halaman rumah anda (Free postage). Diskaun? Sudah tentu ada. Kami akan memberikan diskaun kepada customer kami yang membuat tempahan yang banyak.

Kalau setakat puluhah helai tempahan, saya sendiri akan settlekan dekat hostel beberapa hari sahaja tanpa mengharapkan pekerja. Namun apabila menjejak ratusan helai maka kedai dekat Beranang, Semenyih akan diguna pakai untuk menyiapkan tempahan-tempahan tersebut.

Gambar disebalik tabir pembikinan t-shirt secara manual. Gambar ini sebenarnya penting bagi membuktikan kepada costumer bahawa tempahan mereka sedang diproses. Kebiasaannya gambar sebegini kami tidak akan paparkan secara umum tetapi untuk tidak menghampakan pembaca setia blog Aku pengembara, gambar ini kami paparkan juga. Mohon jangan tekan right klik then save gambar ini ok. Mak marah. :D

MEREKA SUDAH! ANDA BILA LAGI? 

Maklumat tempahan bolehlah hubungi:
☎ 014-5504453 (panggilan di luar waktu kelas)
✉ 014-5504453 (Mesej 24 jam)
✉ aniqbukhary@gmail.com
FB Teratak Aniq Bukhary

TEGUR BILA AKU SALAH, HULURKAN TANGANMU BILA AKU LEMAH

27 comments:

  1. akak mcm berminat la nk print..nnt akak bncg2 dgn adik beradik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xde hal kak.. cntct je bila2 masa.. Saya tunggu.. :)

      Delete
  2. teringin nak dapatkan sehelai..memang tengah hot ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la pasal kak... Design nie la yang menggila skg nie.. Ramai yg mintak.

      Delete
  3. Ohh menarik t-shirt tu. design hand made yang simple

    ReplyDelete
    Replies
    1. Simple but interesting cikgu :)

      Delete
  4. wahhh..terbaekkk aniq... moga terus maju ya.. macam best jak tgk aniq buat secara manual tu..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Macam best tapi sebenarnya susah kak... bayangkan saya habis kursus print tshirt 2012 tapi baru tahun 2014 nie berani ambil tempahan... Satu proses pembelajaran yang panjang.. :)

      Delete
  5. wahhh menarik pula.. mcm berminat nak buat

    ReplyDelete
  6. macam best je ni..okay..nnt kalau nak order saya cakap ya

    ReplyDelete
  7. Menarik ni Anik.. mmg best. saya simpan no contact tu eh.. :)

    ReplyDelete
  8. cantik..boleh beli sehelai ke ?

    ReplyDelete
  9. semoga di mudahkan semua geng

    ReplyDelete
  10. cantik...macam berminat juga nak dapatkan sehelai :)

    ReplyDelete
  11. berminat jugak tp lagi best klu ada orang belanja.heheh

    ReplyDelete
  12. Ini berapa hinggit ni??? Macam menarik aje..macam terliur aje...

    ReplyDelete
  13. nanti nak beli i am wife la,, hahaha

    ReplyDelete
  14. t-shirt ni sehelai berapa ?

    ReplyDelete
  15. Bro, baju dah terima nih..cantik sangat..menarik...terima kasih bro..hehe

    ReplyDelete
  16. Yea, kiri kanan org guna baju ni. Hehe. Btw, nak tau. Yg I am (something) tu sticker ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Silkscreen, bukan sticker. Guna rubber dye tahan lama yang melekat kat baju. Tapi untuk sticker pun kami ada.. bahasa omputenya Heatpress.. hehe

      Delete
  17. hy abg klau sy nk satu blh x??

    ReplyDelete
  18. Berape harga s'helai?

    ReplyDelete
  19. Dlm 10helai agak bape ye sehelai
    .....

    ReplyDelete