Genap setahun bergelar usahawan printing t-shirt | AKU PENGEMBARA

Monday, April 15, 2013

Genap setahun bergelar usahawan printing t-shirt

Malam ini hanya satu post ringkas untuk anda disebabkan Aku pengembara kena settlekan slideshow lepas ni. Esok ada presentation bai.. nak prepare la malam ni. Hehe.. Macam mimpi plak Aku prepare awal untuk present esok. Biasanya kerja last-last minit.. :)

Ok, bagi yang selalu mengikuti perkembangan blog ni, mesti anda ingat pasal artikel perjalanan bisnes Aku pengembara bukan? Bagi yang tak tahu, bolehlah rujuk sini ---> BISNES TSHIRT PRINTING. Sedar tak sedar, rupanya dah genap setahun.. Ok di bawah ini sedikit gambar yang berkaitan...

 
Rizan Abdul Ali tu, Aniq Bukhary la... :)

 
Design-design inilah yang cuba di exposed terlebih dahulu sebelum menjadi t-shirt yang kita selalu pakai tu.


Penat juga manage design-design bagai ni. Tapi minat punya pasal, semuanya hadapi dengan senyuman. Kalau setakat 100 or 200 helai tempahan T-shirt, In shaa Allah saya settlekan beberapa hari je. Tapi kalau masuk ribuan helai tempahan, saya akan serahkan kepada 'bos besar' untuk di settlekan. Maklumlah selain bisnes benda nie, dalam masa yang sama komitmen sebagai student lebih diutamakan. Dengan pekerja yang ramai, semua permintaan dapat di laksanakan mengikut kehendak pelanggan.

Untuk tempahan, inform je kat sini ---> FB atau pun kalau susah sangat contact nombor nie (0145504453 / 0133610806).. InsyaAllah akan dilayan. Mesej 24 jam, calling di luar waktu kelas.. (^_^)

TEGUR BILA AKU SALAH, HULURKAN TANGANMU BILA AKU LEMAH

13 comments:

  1. dah setahun yer...tahniah tahniah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq bro.. doakan terbaik untuk saya.. :)

      Delete
  2. eh..goodluck untuk presentation .. ^^ dan moga business berkembang maju heh. :)

    ReplyDelete
  3. Wah, abam business man berjaya nih. Bnyk design tuh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.. jgn puji lebih-lebih.. nanti makin kembang. Btw thankz!

      Delete
  4. woww best la ada bisnes sendiri while masih study

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg best.. tp penat jg. komitmen kena lebih...(cakap mcm Aniq Bukhary nie berjaya sangat). hehe. Doakan yg terbaik untuk saya :)

      Delete
  5. good luck untuk presentation esok ya.. inilah usahawan muda yang proaktif dan berjaya..

    ReplyDelete
  6. wah..tahniah ya..keep it up .. :)

    ReplyDelete
  7. Dah setahun, lama juga bertatih ya Aniq tapi sekarang usahanya sudah membuahkan hasil. Tahniah mudah-mudahan rezekinya terus melimpah ruah.

    ReplyDelete
  8. design cantik2 lah...pandai aniq bagi mase antara belajar,bekerja,berblogging. semoga terus suksess dlm stdy dan jugak bisness...

    ReplyDelete