Fotografi: Majlis pertunangan Linda & Man (10 gambar) | AKU PENGEMBARA

Sunday, January 19, 2014

Fotografi: Majlis pertunangan Linda & Man (10 gambar)


TEGUR BILA AKU SALAH, HULURKAN TANGANMU BILA AKU LEMAH

9 comments:

  1. wah! cantik nya... dah makin expert lah aniq ambik gambar....tahniah...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hidup dengan kamera kak.. Bangun pagi kamera, makan kamera, tidur kamera.. Hari2 kamera.. huhu :D

      Delete
  2. kalau aniq free nak book aniq untuk wedding ika laa boleh?? huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. In shaa Allah.. Aniq xde masalah.. yg penting inform awal takut bertembung dengan event lain.. Senang cte Ika e-mail je aniqbukhary@gmail.com atau kalau malu ngn Aniq ble contact page production Antz Pictures Studioz kat atas tu.. ^_^

      Delete
  3. nice shoot bro..
    suka colour yg dguna.. menarik ")

    ReplyDelete
  4. Perghhh...camera canon ke nikon ni bro?

    ReplyDelete
  5. Emm jauh lagi saya nak capai apa yang bro capai ni..hehe

    ReplyDelete