Kemunculan fenomena baru selepas tarian gwiyomi | AKU PENGEMBARA

Monday, May 13, 2013

Kemunculan fenomena baru selepas tarian gwiyomi

Fenomena gwiyomi sejak beberapa bulan kebelakangan ini memang di luar jangkaan. Boleh dikatakan setiap jam ada sahaja yang akan upload aksi gwiyomi mereka ke laman-laman sosial. Namun, sekarang ini fenomena ini sudah semakin reda dan berkurangan tidak seperti beberapa bulan lepas. Khabarnya selepas ini akan muncul pula satu tarian baru ataupun lebih dikenali sebagai posing kamera yang bakal menyaingi kehebatan gwiyomi ini. Betulkah? Nak tahu best ke tak fenomena posing nie, jom layan posing kosong sampai sepuluh di bawah ini..

 
Kosong

Satu

Dua

Tiga

Empat

Lima

Enam

Tujuh

Lapan

Sembilan

Sepuluh 

Aku pengembara: Amacam awesome tak posing-posing nie? Mesti yang baca entry kali ini pernah buat kan? Hehe.. Sebenarnya formula posing ini saya temui ketika sedang mencari idea posing fotografi untuk assignment saya akan datang. Tak sangka terjumpa plak cara posing yang unik ini. Lain yang di cari, lain plak yang jumpa. Member saya cakap cara posing nie lagi style daripada tarian gwiyomi dan layak untuk menggantikan tarian gwiyomi tu. "Kenapa cara posing nie tak popular macam gwiyomi erk?" Tanya member saya. Wkakaka! I have no answer..



TEGUR BILA AKU SALAH, HULURKAN TANGANMU BILA AKU LEMAH

7 comments:

  1. ahhahha... comel2.. ^_^ xlama lagi popular la tu ^_^

    ReplyDelete
  2. style nie dah lma sebenar nye..
    kalau kpoppers sure dorang taw...
    gwiyomi ag femes sbb happening skit de musik ...haha

    ReplyDelete
  3. hahaha macam2 fenomena ni hoho

    ReplyDelete
  4. haha comel mendenyerrr...gedik ade la.asal gedik je org ikut...asal gedik je org ikut, cube org utan yg buat...comel tak?lagi comel kan?errr kat ton comel takkk?haha ---->gurau je ekkk :p

    ReplyDelete
  5. asal en.Harith punya komen..terbaik sangat.hahaa..nasib tak ada button like.. rasanya yg ke 10 comel lgi..huhu

    ReplyDelete
  6. fenomena ni cepat je merebakkan?

    ReplyDelete