Photoshoot bersama si kecik (9 gambar) | AKU PENGEMBARA

Tuesday, July 23, 2013

Photoshoot bersama si kecik (9 gambar)

Assalamualaikum semua.. :)

Lokasi pilihan: Di halaman rumah

Talent: Nurzana Zalina Zainal

Talent: Nursyafiqah Rajan

Abang-abang poyo merangkap pembantu peribadi :)

Gelagat sebelum photoshoot

Crew-crew di sebalik tabir (anak-anak buah).. Keh3

Behind the scene. Huh! penat

Itu sahaja yang dapat kami kongsikan. Bye semua. Ada masa jumpa lagi. Mmmwahhhh!

Aku pengembara: Gambar di atas merupakan photoshoot saja-saja saya bersama anak-anak buah pada hujung minggu lepas. Inilah aktiviti yang dilakukan sementara menunggu waktu berbuka. Di harap pembaca semua enjoy dengan gambar yang dihasilkan oleh photographer yang tak berdaftar nie ok. Hehe. Seperti biasa anda diberi kebebasan untuk komen gambar-gambar di atas mengikut kejujuran hati anda. Wassalam :)


TEGUR BILA AKU SALAH, HULURKAN TANGANMU BILA AKU LEMAH

15 comments:

  1. wahhhh comei comei.harap2 dorang dh besar nnti akn jadi pembela agama bangsa dan negara.Aminnn :)

    ReplyDelete
  2. hahaha..gamba abg2 poyo yang tak tahan tu..

    ReplyDelete
  3. Muka girl yang kat atas sekali saling tak tumpah dengan muka Aniq. Cute.
    Selamat menjalani ibadah puasa Aniq.

    ReplyDelete
  4. xD suka pic no 3 n 5..hehehe.. :3 no 3 suka sbb gaya mata tu..kekekkeke :3

    pic y ke6 suka gaya slumber adik baju hijau tu..whahhaha

    pic last tu manja kut muka diaaa... =)

    ReplyDelete
  5. comel diorang nie..akak suka pic no 5..

    ReplyDelete
  6. wah! ada tauliah boleh jadi jurugambar berdaftar ni Aniq..
    pandai lah tu...hehe;)

    ReplyDelete
  7. Alalaa comelnya bebudak tu! ^^

    ReplyDelete
  8. Sy suka bila gambar tu fokus kat satu objek jer, then yg background tu jd blurr, tp kamera sy x canggih.

    ReplyDelete
  9. Ewah,terbaik... kalau improve lagi ni , mesti meletop !

    ReplyDelete
  10. terbaik la =) kita ada cmera hp je he3...rmai anak buah..

    ReplyDelete
  11. Comel-comel semuanya Aniq.

    ReplyDelete