Minggu pertama untuk semester baru (6 gambar) | AKU PENGEMBARA

Thursday, February 28, 2013

Minggu pertama untuk semester baru (6 gambar)

Buku baru semester baru.. urusan pendaftaran dah selesai dan apa yang penting doakan yang terbaik untuk Aku pengembara ok.. Di sini, diselitkan sedikit suasana kampus dan member-member yang bermacam ragam dan telatah.. Mesti buzy lepas nie.. Aahhhh..!! lupakan semua tu, apa-apa pun jom layan pic nie ^^..

 
# Jumpa lagi member-member setelah 2 bulan semester break
(Seperti biasa Aku pengembara tiada dalam gambar ^^..)

# member-member seperjuangan yang sering bertukar-tukar pendapat. Kalau korang perasan, member sebelah kiri tu rakan blogger juga (Senior blogger) ^^..

 # Rakan foreigner yang sama-sama menuntut ilmu. mengikut perkiraan kasar, International student dalam 60% menuntut dekat University Limkokwing nie.. Macam-macam warna kulit.

# Bincang pasal apa tu? ^^

Kenal lagi tak orang dalam gambar nie? ^^..

# Subjek untuk semester nie. Semakin naik semester semakin advance plak. Semoga semester nie tiada lagi krisis dengan lecturer. Tak mau dah gaduh-gaduh.

Lain-lain tulisan berkaitan Limkokwing (Just klik tulisan di bawah)



TEGUR BILA AKU SALAH, HULURKAN TANGANMU BILA AKU LEMAH

4 comments:

  1. belajar kat lim kok wing ker?
    amboi, glamour uni kau ek?
    huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  2. all the best for this sem :)

    ReplyDelete
  3. hey ! nice entry... i'm just blogwalking here.. done follow you ! jemputlah ke teratakku !
    http://iqroze.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. wah..tetiba je rindu zaman beljr dlu.miss all.kwn2, pengajar, ktiviti...smua la..huhu

    ReplyDelete