Dalam bas pun sempat buat? | AKU PENGEMBARA

Thursday, February 7, 2013

Dalam bas pun sempat buat?

Gambar-gambar ini disiapkan sepenuhnya di dalam bas dalam perjalanan menuju ke kampus. Perjalanan yang mengambil masa lebih kurang lima belas minit itu dimanfaatkan dengan 'edit something' agar masa yang ada tidak terbuang begitu sahaja. Editing lima belas minit yang simple dan ringkas ini harap semua berpuas hati. ^^
Gambar 1
 
# Andai esok nafasku terhenti..

Gambar 2
# Andai esok nafasku terhenti..

Gambar 3
# Never say forever..

Gambar 4
# Jika diberi pilihan..

Gambar-gambar ini sebenarnya hadiah untuk member-member yang beriya-iya sangat supaya Akupengembara menghasilkan gambar yang diselitkan kata-kata (Kata-kata nie pun hasil cadangan member-member). So, untuk tidak menghampakan entry kali nie khas untuk anda semua. Kali nie editing yang ringan-ringan sahaja, In shaa Allah jika ada masa nanti Akupengembara akan berikan gambar photoshop yang Akupengembara edit sendiri sekali dengan tutorial jika banyak permintaan.


TEGUR BILA AKU SALAH, HULURKAN TANGANMU BILA AKU LEMAH

13 comments:

  1. Replies
    1. Salah laa.. bukan rajin, malas namanya 2.. :D

      Delete
  2. oh quotes..hehe.. me pun ada bt cuma tak smpat nk publish.. tp nice . :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Publish laa... nak tengok. Yg nie pun sebenarnya dah lama siap.. baru ada masa nak publish.. buzy memanjang sejak kebelakangan nie.

      Delete
  3. chantek n kata2 tu pun best...keep it up :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semua tu hasil perkongsian rakan-rakan.. BTW thankz 4 ur comment.. :)

      Delete
  4. bagus, jangan buang masa. saya balas kunjungan :)

    ReplyDelete