Azwan Ali serang Johan kerana isu maharajalawak Mega | AKU PENGEMBARA

Wednesday, December 26, 2012

Azwan Ali serang Johan kerana isu maharajalawak Mega


Tepat pukul 4.46 pagi Aku pengembara terjaga daripada tidur. Debar serta rasa takut pula untuk memikul amanah berat yang diberikan kepada Aku pengembara. Ahhhhh.. malas la nak cerita pasal job esok. Lantaklah!. Ok, kita berbalik pada topic asal. Ketika sedang khusyuk melayari internet, Aku pengembara tertarik dengan satu post ringkas yang mengatakan Johan rajalawak diserang oleh Azwan Ali disebabkan isu maharajalawak mega. Betulkah? Topic panas itu mendorong Aku pengembara mencari kebenaran cerita tersebut dan akhirnya Aku pengembara menemui satu blog yang menceritakan kejadian itu beserta audio sound yang betul-betul menggemparkan. Anda boleh lihat di sini ---> Azwan Ali serang Johan di radio ERA. 


 

TEGUR BILA AKU SALAH, HULURKAN TANGANMU BILA AKU LEMAH

10 comments:

  1. huh..azwan muncul kembali...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Azwan kesayangan ramai.. Hehe. :)

      Delete
  2. Replies
    1. Hahaha.. kalau ada button like, aku dah like statement awak 2..

      Delete
  3. hahahahaha
    azwan ali oh azwan ali

    ReplyDelete
  4. Xsuke jugak si AA tu gedik mengalah kan pompuan huhuhu

    ReplyDelete
  5. kena serang?? tak sangka jadi mcm turh~~ huu

    ReplyDelete
  6. tengok AA dalam propaganza...adoyai...

    ReplyDelete