Senarai blog terbaik tahun 2012 | AKU PENGEMBARA

Thursday, January 3, 2013

Senarai blog terbaik tahun 2012

Sedar atau tidak, hari ini merupakan hari ke-3 kita menjalani hidup di tahun baru 2013. Cepatnya masa berlalu. Begitu juga dengan Aku pengembara, tahun nie masuk tahun ke-3 Aku pengembara bergelar Blogger yang tak bertauliah (^_^) dan dalam tempoh itulah banyak benda yang Aku pengembara pelajari.

Di sini Aku pengembara sertakan senarai blog yang bagi Aku pengembara harus dicontohi kerana dengan komen-komen dan dorongan merekalah membuatkan Aku pengembara masih berada di sini. Bloggers sporting inilah yang selalu memberi semangat kepada Aku pengembara dengan komen-komen membina. Untuk pengetahuan, senarai dibawah merupakan senarai blog pilihan terbaik 2012 dalam blog Aku pengembara mengikut jumlah komen yang ditinggalkan dalam blog ini.. Thankz pada semua..

1) boni kacak
2) anamizu kaito
3) fierul
4) Hans
5) amyra
6) ZWAN SABRI
7) ~AmyLiana86~
8) Fendy
9) Ku Azhar
10) Zul Fattah
11) nurul syuhada
12) NadNod
13) wawawawa
14) msredcheesecake
15) nuyui a.k.a miss YUI
16) Aditia Novit
17) nik ros
18) Atiqah Wadiah
19) hazirah kasimon
20) nabila biela
21) Muhammad Saiazuan Norhalik
22) EmpayarUtama
23) Mohamadazhan.com
24) muhammad asyraf
25) yuyu
26) KY
27) faiq
28) Suara Hati
29) sitifarhana
30) cweet pinky
31) Poi Blogger 

# Aku pengembara amat menghargai anda semua.. :)

TEGUR BILA AKU SALAH, HULURKAN TANGANMU BILA AKU LEMAH

19 comments:

  1. selau gak terjah blog-2 ni..

    ReplyDelete
  2. terima kasih.ade gak dalam senarai :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahukah anda setiap komen-komen anda dalam blog nie membuatkan admin tersenyum. Hehe..

      Delete
  3. tahniah kepada blog2 tu semua :)

    ReplyDelete
  4. huhu.... untuk itu!!! siapa yg terbaca comment ini juga layak menerima CREATIVE BLOGGER AWARD!!! ini AWARD link http://www.eddyboyz86.blogspot.com/2010/05/award-creative-blogger-aka-eddyboyz86.html

    ReplyDelete
  5. eeemmmm....blog KY pun ada, terima kasih

    ReplyDelete
  6. Terima kasih, saya tak perasan lar hehehehe

    ReplyDelete
  7. Ehh blog itew pun ada :)terima kasih aniq :) amat-2 hargai :)

    ReplyDelete
  8. hai Aniq!!! wahhhhhhh anamizu kaito ade jugak??
    terime kaseh Aniq!!!! ni syg aniq lebeyhh ni! hehe

    keep on writing & sharing Aniq! ;)




    Luv,
    anamizu

    ReplyDelete
  9. Yeay! Aku no.6.. aku suka.. ;)

    ReplyDelete
  10. waa.. sori lambat tau.. :) thanks sebab pilih kite :)

    ReplyDelete
  11. terima kasih bro sudi letak blog saya :)

    ReplyDelete
  12. no 3 .. :)
    terima kasih ..
    singgah la selalu ye ..

    ReplyDelete
  13. anda akan dihargai kelak...tq kerana memilih blog biasa ni..

    ReplyDelete