Senarai 50 page facebook paling ramai pengikut di Malaysia 2013 | AKU PENGEMBARA

Tuesday, December 31, 2013

Senarai 50 page facebook paling ramai pengikut di Malaysia 2013

Di bawah ini merupakan senarai page facebook yang paling ramai pengikut:

Aku pengembara: Secara keseluruhannya, tidak banyak perubahan yang berlaku dalam senarai ini jika dibandingkan dengan senarai pada bulan april lepas [Lihat sini]. Hanya page Dato' Dr. Haji Mohd Fadzilah Kamsah sahaja menunjukkan peningkatan yang begitu ketara daripada tak tersenarai dalam top 50 april lepas, kini telah mencapai ranking 14 paling banyak pengikut di laman sosial facebook.

Lain-lain page yang tersenarai termasuklah Oh! Media, Ustaz Azhar Idrus (Original), Mudah.my, PenMerah [dot] com dan lain-lain. Semua page ini masing-masing mempunyai tarikan tersendiri sehinggakan berjaya mengumpul pengikut sebanyak itu. Salute!

Seperti biasa, admin masih lagi tercari-cari di manakah letaknya page BLOGGERMATE kepunyaan admin tu? Takkan tak tersenarai?. Huhu.. Maybe yang ke 51 (pujuk hati) :D

Sumber

TEGUR BILA AKU SALAH, HULURKAN TANGANMU BILA AKU LEMAH

14 comments:

  1. adalah tu...cuma tak disenaraikan je...

    ReplyDelete
  2. Orang popular je yang banyak fans

    ReplyDelete
  3. Ramai peminat UAI kan aniq,..kak pun minat tu.. Upin Ipin plak page si pae...haha
    Bloggermate InsyaAllah tahun depan..mana tau..hehe

    ReplyDelete
  4. Byk tu artis lg tggi dari pm..

    ReplyDelete
  5. ika takde fb so tak monitor laa hal2 gini aniq....
    apa pun ika doakan yang terbaik untuk aniq dalam dunia blogging...semoga terus maju, insyaAllah amiin amiinnn :)

    ReplyDelete
  6. Jenuh la kalau nak layan follower fanpage kalau dah ramai camtu.... pening kepala admin nak melayan

    ReplyDelete
  7. Alamak..page pondok kecil tak masuk senarai ke?hahaha

    ReplyDelete