Limkokwing Graduation Disember 2013 (11 gambar) | AKU PENGEMBARA

Sunday, December 22, 2013

Limkokwing Graduation Disember 2013 (11 gambar)

Pada hari khamis lepas, telah berlangsungnya majlis graduation pelajar Limkokwing di Putrajaya International Convention Centre (PICC).

Saya yang turut merasai kesedihan dengan air mata kegembiraan para gaduan walaupun ini merupakan event graduation yang kedua melibatkan saya selaku photographer. Sebelum ini saya pernah shoot untuk graduation Masterskill setahun yang lepas tetapi kali ini masih juga rasa sedih dan terharu.

Baiklah, di bawah ini merupakan sedikit gambara ringkas perjalanan event..


Majlis graduation pelajar Limkokwing 2013.


Para graduan yang bakal menggegar dunia suatu hari nanti..


Congratulation!


Persembahan selingan daripada student foriegner. Sedap suara kakak rambut kuning tu. huhu :D

Tidak ketinggalan membuat persembahan. Bagi yg berkenan, maaf dia dah berpunya.. Hehe


Kakak nie plak siapa tak kenal penyayi 1 Malaysia yang selalu keluar kat TV tu.
:)

Abang nie pun sama juga.. Penyanyi Limkokwing.

Kerabat Diraja yang turut hadir..

Antara student Broadcasting yang menerima sijil.

Yang sebelah kiri tu, itu la Tan Sri Limkokwing.

Kejayaan mu, kebanggaan ibu Ayah...

Ianya bukan penamat, tetapi satu permulaan..

P/s: Bagi graduan diploma yang ingin gambar mereka di atas pentas (terima sijil), bolehlah berhubung dengan saya selaku wakil Antz Pictures Studioz.

Caj untuk gambar dengan tanpa watermark akan dikenakan.

i. Facebook Aniq Bukhary
ii. Emel aniqbukhary@gmail.com

Sebelum itu, Graduan yang ingin melihat gambar mereka bolehlah klik sini --> Antz pictures Studioz

Congratulation buat student Limkokwing University!


TEGUR BILA AKU SALAH, HULURKAN TANGANMU BILA AKU LEMAH

10 comments:

  1. wahhhhh tahniah buat mereka yang bergelar graduan...

    semoga aniq berjaya dalam dunia photography juga :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin.. Fotografi bidang yg menguji tahap keimanan.. doakan saya semoga x terpesong daripada jalanNya.. :)

      Delete
  2. waahh.. segak anif pakai jubah tu..hehhe

    ReplyDelete
  3. wahh seronoknya ^_^ tak sabar pulak bila tengok orang konvo

    ReplyDelete
  4. macam menarik..tahniah untuk semua

    ReplyDelete
  5. cantiknya gambo ! bestnyer tgk org konvo..mmg ceria ;)

    ReplyDelete
  6. ramai gak student melayu kt situ ek...

    ReplyDelete
  7. Kenangan yang tidak boleh diulang semula.

    ReplyDelete
  8. tahniah kepada mereka yang telah berjaya memiliki segulung ijazah.. :D

    ReplyDelete