Love: Aku akan sayang dia sampai mati | AKU PENGEMBARA

Thursday, November 15, 2012

Love: Aku akan sayang dia sampai mati





Aku pengembara: Perkongsian kisah cinta kali ini dipetik daripada kisah cinta yang telah dikongsikan oleh seorang rakan blogger dalam laman blog kreatifnya AMIRA SYUHADA. Serious, pertama kali baca kisah cinta nie beberapa bulan lau, rasa jelous plak. Bila la saya dapat kecapi bahagia macam diaorang nie, rasa macam nak khawin cepat pun ada.. haha. Jelous dowh! Apa-apa pun, thankz to Amira Syuhada coz bagi keizinan pada saya untuk post kisah cinta romantik ini. Akhir kata daripada saya 'Tegur bila aku salah, hulurkan tangan mu bila aku lemah'. ASSALAMUAlAIKUM.

TEGUR BILA AKU SALAH, HULURKAN TANGANMU BILA AKU LEMAH

8 comments:

  1. hmmm..bilalah dapat merasa keindahan dalam rumahtangga ni... teringinnya...

    ReplyDelete
  2. hahahaha, CP pown blur tadi , rase mcm masuk blog lelaki , nape entry macam gegel2 salu bwt , haram CP perasan yang entry nih print screen ghopenya , hehehe ,

    perasaan kamu nak kahwen cpt tuh , CP paham :P

    *sebab rase yang same , sob3 !!

    ReplyDelete
  3. xpe.sabar.xmo jelous2..waktu bahagia tu pasti akan datang.cuma x tau cepat atau lambatnya.:)

    ReplyDelete
  4. erk . serious terharu . hehe . takpe-takpe . nanti masa awak tiba lah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak! tuan punya kisah dah komen la.. haha.. Apepon, thankz ya.. doakan saya semoga masa yang akan tiba tu datang la dengan cepat... :)

      Delete
  5. saya dah tukar url blog . http://heartless-life.blogspot.com/

    ReplyDelete