Ucapan-ucapan sayu buat blogger Syuhada Baharudin | AKU PENGEMBARA

Sunday, June 15, 2014

Ucapan-ucapan sayu buat blogger Syuhada Baharudin

Blogger Syuhada Baharudin (Kak Syu) :(
Seorang blogger yang berjiwa besar yang sering memberi semangat kepada saya dalam dunia bisnes itulah dia blogger Syuhada Baharudin. Semenjak mendengar cerita Kak Syu koma tidak sedarkan diri, laman facebook miliknya menjadi sasaran untuk saya melihat situasi terkini. Dalam facebook tersebut, terasa sayu pula hati selepas membaca ucapan serta doa untuk Kak Syu. Di bawah ini saya sertakan beberapa ucapan yang cukup mengharukan..

 
 
 
Serius tersentuh membaca ucapan-ucapan ini. Begitu juga dengan sahabat blogger yang tidak ketinggalan memberikan ucapan semangat serta berkongsi kesedihan..

Blogger Akma Omar
Blogger Tengkubutang
Blogger Farah Waheda
Blogger Khairul Asrol
Blogger Aku Penghibur
Blogger Sheda Ucu
Blogger Suria Amanda
Blogger Kathy
Blogger Kamil Salleh
Blogger Tengku Syukri

Tersentuh. Sebenarnya dari start buat blog sehinggalah saat dan detik menyedihkan ini saya sentiasa mengikuti perkembangan blog Kak Syu. Daripada blog Kak Syu menggunakan medium blogspot bertukar menjadi wordpress semua itu saya ikuti. Terasa cukup menyedihkan bagi saya apabila pemilik blog ini sepi walaupun dalam satu ruangan Kak Syu pernah cakap ada rezki nanti nak jumpa.


Terus dan teruskan berdoa untuk blogger Syuhada Baharudin.
Cepatlah sedar kak.. semua orang merindui akak.. :'(

TEGUR BILA AKU SALAH, HULURKAN TANGANMU BILA AKU LEMAH

13 comments:

  1. Sedih..aniq antara yg selalu jd top komentator blog sis syuhada kn?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sejak entry pertama, salam perkenalan lagi Aniq dah follow blog Kak Syu. Blog yang mempunyai aura tersendiri dan memberi motivasi bg usahawan macam saya. kebiasaannya kalau Kak Syu x update blog beberapa lama atas urusan kerja, Kak Syu akan bg tau.. Kali ini tiba2 plak senyap.. tu yang pelik. Terkejut lepas member blogger bg tau kak Syu koma.. :'(

      Delete
  2. bila baca entri ni memang teringat Syue sangat2.. orangnya yang humble dan tak sombong.. walaupun dia berada dipuncak, dia tak pernah nak beza2kan taraf.. sebab tu semua sayangkan dia.. hope Syue cepat sembuh.. last chat dengan Syue masa dia nak gi Honeymoon hari tu.. pastu dah senyap.. blog Syue pun sepi dah sekarang ni.. =(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Update FB dia yg last pun pasal cuti kat Vietnam tu... :'(

      Delete
  3. Allah.... akak g ziarah dia baru ni. Hany doa je yg mampu akak hembuskan ke telinganya dan kata2 semangat. Ni dok rindu je kat dia. Tiba2 nampak entri Aniq ni. Moga Syuhada segera sedar dr tidurnya itu

    ReplyDelete
  4. sedihnye. .moga akak cepat sembuh

    ReplyDelete
  5. sedih nya kan aniq.. moga syu cepat sembuh... InsyaAllah, sama2 kita doakan..

    ReplyDelete
  6. anis yg bru kenal pon rase sedih.. :( semoga cepat sembuh sis.. :(

    ReplyDelete
  7. MOGA syu cepat sembuh.

    ReplyDelete
  8. Mmg sayu bila dpt tahu berita ni.. semoga beliau cepat sembuh.. aamiin aamiin ya Rabbal alamiin.

    ReplyDelete
  9. sedih bila bca ucapan2 dr rakan2 kak da..apa pun shida turut mdoakn moga kak da cepat sembuh dan bgun smula..amin!

    ReplyDelete
  10. Terkejut dengar berita ini apabila ada rakan blogger berkongsi berita sedih ini. Harap beliau sembuh dan kembali sehat.

    ReplyDelete
  11. sesama bloger seperti saudara,cepat semmbuh..

    ReplyDelete