10 ayat pickup line popular membuatkan hati wanita cair (part 1) | AKU PENGEMBARA

Tuesday, March 15, 2016

10 ayat pickup line popular membuatkan hati wanita cair (part 1)

10 ayat pickup line popular membuatkan hati wanita cair. Nak tengok cair ataupun tidak? Tanpa berlengah kita layan 10 situasi pickup line di bawah ini.

Situasi 1
"Start daripada hari ini I nak jadi petani".
"Kenapa nak jadi petani?"
"Supaya setiap saat I boleh menanam cinta di hati U".
Chia chia chia!

Situasi 2
"Awak lebih suka milo atau kopi?
"Hmm.. saya pilih kopi".
"Kopi?"
"Ya kopi. Kopi nang (ku pinang) kau dengan Bismillah".
Chia chia chia!

Situasi 3
"Pilih kiri atau yang kanan?" (sambil tunjukkan kedua-dua belah tangan yang digenggam)
"Hmm.. kanan".
"Kenapa tak pilih dua-duanya, sebab ini juga kan milik awak".
Chia chia chia!

Situasi 4
"Tahu tak, sampai sekarang I masih tak boleh membaca.
"Baca apa?"
"Baca isi hati U".
Chia chia chia!

Situasi 5
"Boleh tak saya nak ambik gambar awak?"
"Buat pe?"
"Nak tunjuk bukti kat kawan yang bidadari syurga sebenarnya memang wujud".
Chia chia chia!

10 ayat pickup line popular membuatkan hati wanita cair.

Situasi 6
"Awak tak penat ke?"
"Kenapa?"
"Sebab sepanjang hari awak asyik berlegar-legar dalam kepala saya".
Chia chia chia!

Situasi 7
"Merah ni air tembikai ke?"
"Ye. Merah ni tembikai, yang ni air tebu"
"Mcm tu, bagi saya air tebu satu. Ikat tepi ye"
"Kenapa nak ikat tepi kalau dah boleh ikatan yang sah?"
Chia chia chia!

Situasi 8
"Awak selalu pergi kedai mamak?"
"Tak juga. Kenape?"
"Sebab I dah teh tarik (tertarik) kat U".
Chia chia chia!

Situasi 9
"Awak Aidah kan?"
"Bukanlah. Saya Siti. Kenape?"
"Sebab Ai dah (I dah) lama minat kat you".
Chia chia chia!

Situasi 10
"Tumpang tanya,
I baru lagi kat sini.
Boleh tak bagi direction jalan nak pergi hati U?"
Chia chia chia!

Macam mana dengan ayat pickup line edisi pertama ini? Adik-adik dan akak-akak ada yang melting? Haha. Bagi abang-abang, adik-adik serta pakcik-pakcik yang tengah membaca tu, apa tunggu lagi? Nak cuba ayat pickup line untuk menambat hati wanita? Silakan. :D

Dapatkan lebih banyak lagi ayat pickup line dalam laman fanpage facebook: Himpunan pickup line Malaysia.


TEGUR BILA AKU SALAH, HULURKAN TANGANMU BILA AKU LEMAH

9 comments:

  1. Chia,chia,chia ape bendenye xde komen langsung aq yg komen.kau buat yg bru nnti ramai yg komen.ikut idea bernas aq ni.........
    #LOL

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terbaikkk.. Haha. Ruangan komen blogspot ni hanya yg ada blog jer boleh komen. Kebiasaannya yg cari pickupline ni bkn daripada golongan blogger :)

      Delete
  2. awak , airin kirim salam
    "airin mana "
    airindu you lah

    ReplyDelete
  3. Apa beza awk dgn kereta ?
    Apa?
    Kereta bawa penumpang
    tapi awak bawa hati saya
    Cia cia cia

    ReplyDelete
  4. 'Awak tolong ambilkan tali'
    'Nak wat ape'
    Saya nak ikat hati i kat u
    Chia chia chia

    ReplyDelete
  5. Ayat nye memang memikat.. 😄

    ReplyDelete
  6. Ayat nye memang memikat.. 😄

    ReplyDelete
  7. Anonymous31 July, 2017

    Ape beza awk dgn habuk?
    Habuk masuk dlm mata sy..
    Tpi awk masuk dlm hati sy
    Chia.. Chia.. Chia

    ReplyDelete