Girlfriend sama macam anjing? | AKU PENGEMBARA

Saturday, August 31, 2013

Girlfriend sama macam anjing?

Suatu ketika..

GF: Awak.. awak. saya umpama apa bgi awk?
BF: Awak ni umpama anjing tau!
GF: Hah, kurang ajar!
BF: Ye la.. anjing kan haram kalau sentuh, same macam awak.
GF: Oh.. Hehe
BF: So, apa tunggu lagi, jom kahwin?
GF: hee jom! (✿◠‿◠)

Jangan salahkan anjing. :)
Moral of the story: Anggaplah pasangan anda itu seperti anjing (Maaf bahasa agak kasar). Tak mo sentuh-sentuh lebih-lebih lagi malam kemerdekaan nie ok. Kalau mau sentuh, khawin dulu. Ahakkzzzz! :D Semoga merdeka kali ini memberi satu perubahan besar untuk diri kita semua terutamanya remaja seperti saya. Salam kemerdekaan yang ke-56 untuk semua :)

TEGUR BILA AKU SALAH, HULURKAN TANGANMU BILA AKU LEMAH

24 comments:

  1. ohoh! =) khwn2 kalau dah suka =) bmbg benda lain lak y jadi..hehe

    ReplyDelete
  2. terkejut bc tajuk tdi . igtkn dia kutuk gf dia .. (slh faham)

    ReplyDelete
  3. Dulu dekat asrama , kakak-ii senior pun ada pesan , anggap laki tu pun macam anjing juga . Dilarang sentuh . Hee , jangan marah (:

    ReplyDelete
  4. terkejut akak aniq..hehehe...

    ReplyDelete
  5. peringatan yang baik.. akak setuju sangat2..

    ReplyDelete
  6. perghh boleh tahan peringatan ni Aniq..bagus btl..:)
    Good luck for new sem ni.. study smart bro..hehe

    ReplyDelete
  7. bagus aniq dlm cerita ade moral dia..mmg btul pn patutnya haram jika dsentuh so pe lg kawennn heheee :D

    tq sudi dtg blog shida rasanya aniq pgunjung baru kn ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pernah singgah jg sebelum nie.. tp skg dah masuk bloglist nie, sng skit nak ikut perkembangan Shida :)

      Delete
    2. tq aniq :)
      ok shida masuk blog aniq dlm bloglist juga tq sgt2 :)

      Delete
  8. opsss anjing ek.sbb tu mase belum dpat dia nyalak2 jer kan?ehehe tp bile dah dpat dia senyappp je..asal usap paler jer dia jelir lidah...ekekeke :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wkakaka.. lawak la bro komen nie.. :D

      Delete
  9. Hehe..macam dah bau-bau nasi minyak je Aniq :-)

    ReplyDelete
  10. hahah..perli cara halus.i like it!

    ReplyDelete
  11. uiikkkk tajuk entri yang agak kasar... tapi bila dah baca terasa lawak..

    ReplyDelete
  12. salam...ada masa nanti singgah pula la ke blog ayu yer..ayu ada buat segmen..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-ayu-upsr-oh-upsr.html

    ReplyDelete
  13. Nampak mcm kasar, tapi inilah realiti.

    ReplyDelete