Lawak : Apabila tandas bersuara (8 Photo) | AKU PENGEMBARA

Tuesday, April 24, 2012

Lawak : Apabila tandas bersuara (8 Photo)

 *Yang nie biasa kita lihat.

 *Yang nie plak jarang-jarang kita lihat

 *Yang nie pesanan sopan dan penuh makna..

 *Guru prihatin kesayangan anak murid.

 *Berak sembarangan bah..

 *Awas! anda sedang diperhatikan.

 *Jangan ganggu komuniti ini. Hahaha..

 *Pantun dua kerat mempunyai isi tersirat. Hahaha..

Aku pengembara: Hope enjoy dengan post kali ini. Semakin jauh mengembara, semakin banyak plak benda bodoh yang Aku pengembara belajar. Tapi xpa, kadang-kadang benda bodoh itulah yang membuatkan kita menjadi semakin matang dan kreatif. Aku pengembara sebenarnya percaya pada satu istilah yang pelik iaitu istilah 'BANGANG IS KREATIF'. Inilah istilah yang menjadi pegangan Aku pengembara untuk menghasilkan sesuatu yang menarik dan kreatif. Istilah ini hanyalah pendapat peribadi Aku pengembara sahaja. Kalau ada yang x setuju, simpan dalam hati n nanti kita settle kat luar. Haha.. Apa-apa pun thankz kepada yang sudi baca post kali ini dan jangan lupa share kepada pengguna-pengguna tandas di luar sana agar mereka tahu betapa tandas menderita disebabkan mereka. Hahahahaha....

TEGUR BILA AKU SALAH, HULURKAN TANGANMU BILA AKU LEMAH

6 comments:

  1. HAHA.. Tandas takkan bersuara klaw orang Malaysia ni pandai jaga kebersihan tandas.. pandai buang, pandaila cuci kann... HAHA

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zwan saya setuju dengan pandangan anda.. Pandai buang, pandai la cuci ^^..

      Delete
  2. setuju dgn Bangang itu kreatif. memang anda sorg yg kreatif lg pandai buat entri lawak sbbtu akak ltk blog anda dlm kategori BLOG KAUM ADAM TERBAIK. Tahniah krn berjaya mencuit dan menggeletek hati akak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.. Jangan puji lebih2 kak.. Makin kembang dah nie.. Hahaha.

      Btw thankz la kak dengan komen2 membina. Akak pun apa kurangnya ^^..

      Delete