Surat penting dari Desariavilla | AKU PENGEMBARA

Monday, July 23, 2012

Surat penting dari Desariavilla

Surat penting ini ditemui beberapa bulan yang lalu dan baru didedahkan kepada umum pada hari ini. Pemilik surat ini masih lagi menjadi misteri kerana surat yang ditemui di block B ini tiada sesiapa mengakuinya. Aku pengembara sendiri tertarik dengan surat ini dan merasakan ia sesuai untuk diletakkan dalam blog gila Aku pengembara nie.. Haha.. Apa-apa pun, jom layan surat nie dan mungkin anda adalah pemilik surat misteri ini..


*Inilah surat misteri tu. Hehe

*Kalau tak clear, boleh baca sini..

Aku pengembara: Thankz kerana sudi baca surat nie (^_^).



TEGUR BILA AKU SALAH, HULURKAN TANGANMU BILA AKU LEMAH

3 comments:

  1. aku tawu . ney game "SECRET ADMIRE" ngn miss ayusa ms sem1 . confirm ! dak design y nyerr . .

    ReplyDelete
  2. Rasanya la.. coz surat tak bertuan nie pun di jumpai dalam bangunan Blok b10.. ada kemungkinan jgk 2..

    ReplyDelete
  3. Ni surat aku punya lah bengong. Kenapa lah aku baru baca blog kau hari ni. Malangnya aku. Hahhaa

    ReplyDelete