Harapan 2016 | AKU PENGEMBARA

Friday, January 1, 2016

Harapan 2016

Assalamualaikum dan salam tahun baru. Seperti biasa masuk sahaja tahun baru semua nak update pasal azam. Pemilik blog ini pun tak nak ketinggalan juga.

Untuk 2016 tak harap banyak sangat. Cuma azam kurangkan marah macam tahun ni dan kembali seperti tahun2 sudah setahun sekali marah. :P

Buat costumer printing yang pernah berurusan pula, jika saya pernah terhutang ataupun terkurang seringgit dua yang terlepas pandang (terutama costumer online). Mohon pm saya dengan segera (SERIUS).

2015 menceritakan ramai insan yang kita sayangi meninggalkan kita, mungkin 2016 giliran kita pula. :)

TEGUR BILA AKU SALAH, HULURKAN TANGANMU BILA AKU LEMAH

2 comments:

  1. hai , ain datang singgah sini dan follow awak.
    salam perkenalan ;)

    ReplyDelete