Ingin menjadi agen Tshirt I Am kami? | AKU PENGEMBARA

Thursday, August 7, 2014

Ingin menjadi agen Tshirt I Am kami?

Sejak akhir-akhir ini, t-shirt I am semakin mendapat tempat di hati masyarakat tak kira peringkat umur. Apabila sahaja kita ke super market atau mana-mana tempat ada sahaja yang kita lihat memakai t-shirt design I am Nikon (Nikon tukar nama sendiri). Satu fenomena baru.

T-shirt yang menjadi fenomena sekarang ini

Sebagai usahawan t-shirt printing, kami Teratak Aniq Bukhary juga tidak terlepas daripada terkena tempias design I am yang sedang hot di pasaran ini. Syukur alhamdulillah kepada sang pemberi rezeki atas rezeki yang diberikan sehinggakan kami, digelar pengeluar t-shirt I am sedangkan banyak lagi design lain kami buat. Mungkin disebabkan terlalu kerap costumer meminta kami mencetak t-shirt ini sehinggakan gelaran itu wujud. Tak kisahlah.

Macam-macam revolusi t-shirt I am ini sehingga tulisan jawi pun ada

Bersesuaian dengan itu, sementara design I am ini masih menjadi permintaan ramai, kami mengajak anda untuk bersama-sama kami berkongsi rezeki yang Allah s.w.t berikan ini. Kami memberi ruang dan peluang kepada anda untuk menjadi agen-agen kami.

Berminat nak cari duit poket lebih? Tiada masalah dengan kami. Tidak kira apa status anda, dah berkahwin, single, duda, pelajar semua pun boleh menjadi agen kami. Apa yang penting ada kesungguhan dan niat di hati untuk mencari rezeki yang halal dan senang bawa berbincang. Itu sahaja.

Nak menjadi agen t-shirt I am yang sedang menggila ini?

Apa kerja anda? Anda hanya perlu ambil dan kumpul tempahan sahaja. Bab-bab printing termasuk penghantaran biar kami yang uruskan. Santai bekerja dengan kami tak perlu pening-pening kepala.

Pertanyaan lanjut boleh hubungi:
☎ 014-5504453 (Office hour)
✉ 014-5504453 (Mesej 24 jam)
✉ aniqbukhary@gmail.com
Whatsapp 011 2541 8014
FB Teratak Aniq Bukhary

TEGUR BILA AKU SALAH, HULURKAN TANGANMU BILA AKU LEMAH

13 comments:

  1. Salam, terasa berminat pulak untuk menjadi, heeeee. Macam mana yer?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok deal. Dah bincang kat FB :)

      Delete
  2. Cantik rekabentuk Nikon macam ni. menarik ni ambil tempahan saja dah boleh dapat komisen.

    ReplyDelete
  3. wahhh menarik ni Aniq... InsyaAllah boleh tolong2 promote nti...hehe..
    ops! salam Aidil Fitri Aniq... mohon maaf zahir batin ya..mana tau ada komen yg menyinggung..:)

    ReplyDelete
  4. wah menarik ni...tshirt I am ni memang tengah femes :)

    ReplyDelete
  5. Sekarang ni memang tengah hot T-shirt I AM ni. Selamat hari raya :)

    Semoga bisnes semakin maju.. :)

    ReplyDelete
  6. tshirt ni memang tgh pemes ni.. berbaloi2 ni

    ReplyDelete
  7. Wah... terbaik la !

    dah lama Abak tak aktif..sebenarnya Abak ada nak minta tolong rakan-rakan untuk melawat ke Blog 'The Modest Ustaz',blog assigmen Abak yang membawa 60 markah... kalau bleh tinggalkan komen samada positif dan ngatif spya dapat dibuat pnambaikkan.. abak ucapkan jutaan terima kasih..Kalau Follow jgn lpkan tngalkan jejak,snang Abak nk follow smula..

    http://themodestustaz.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Menarik.... design yang simple macam ni yang orang cari. Thats why design i am ni femes...

    ReplyDelete
  9. Assalammualaikum... aniq,

    kalau mselim3 berminat boleh tempah nie.. k

    mselim3

    ReplyDelete
  10. lawa lahh... nak free satu.. haha

    ReplyDelete