9 gambar 'top kissing' oleh jurufoto profesional seluruh dunia | AKU PENGEMBARA

Monday, June 2, 2014

9 gambar 'top kissing' oleh jurufoto profesional seluruh dunia

"Setiap ciuman atau pun 'kiss' mempunyai maksud tersirat". Berikut merupakan gambar 'top kissing' terbaik yang diambil oleh jurufoto dari seluruh dunia yang cukup-cukup awesome. Ciuman penuh makna yang menyimpan seribu satu rasa saksikanlah oleh mu..

'Always Kiss Me Goodnight' oleh Courtney Carmody
'Puppy Love' oleh BdwayDiva1
'Kiss Day' oleh Juliana Coutinho
'Love…' oleh Karamsingh
'Big Brother' oleh Ben Grey
'Kisses' oleh Charlotte
'Neo' oleh Neomar
'Youth' oleh ZebraChyld
I’ll take you away, turn this place into our private getaway
oleh Bùi Linh Ngân

“Two young sweethearts, sitting in a tree, K-I-S-S-I-N-G!” A kiss is one way we show our love and affection for those around us, no matter if that’s the family pet, our first crush, or spouse of 30 years.  Have a look at these 9 sweet photos, and then get out your camera and capture some kisses.


TEGUR BILA AKU SALAH, HULURKAN TANGANMU BILA AKU LEMAH

21 comments:

  1. ok nnti sy kiss kucing dulu nk tgk comel ke tak..ehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak lagi comel kiss harimau... :D

      Delete
  2. Words hidden behind the kiss. Makna tu yg paling menarik.

    ReplyDelete
  3. Blum boleh kiss org. Hahah

    Singgah http://blogoutofmind.blogspot.com untuk byk info best

    ReplyDelete
  4. menari dan ada kisahnya..:)

    ReplyDelete
  5. Emm tetiba pulak rindukan isteri kat rumah..kahkahkahkah

    ReplyDelete
  6. salam aniq... memang cantik2 pic ni... sangat profesional cara mereka ..:)

    ReplyDelete
  7. weits,... fotonya keren2 gan,... salam kenal

    ReplyDelete
  8. Ada beberapa yang indah dan ada beberapa yang .......... ditidakbolehkan

    ReplyDelete
  9. Suka tengok budak yg cium perut ibu dia tu... sayang kat adik dia.. :) :)

    ReplyDelete
  10. suka tengok gambar 'Neo' oleh Neomar

    ReplyDelete
  11. uittt kiss2 gitteww...hehe...comeyyy ;)

    ReplyDelete
  12. Salam ukhwah, singgah sini jalan-jalan blogwalking dari segmen Nak URL Blog #5 by mialiana.. salam perkenalan, salam ceria dari MyCherita

    ReplyDelete

  13. Datang dari segmen kak Mia :)
    official blog --> http://fiqansz.blogspot.com
    Dan jemput join giveaway fiqa dengan hanya melengkapkan 3 syarat mudah!

    1). Infinite Last Romeo Giveaway

    GRAND PRIZE / TOP REFERRAL (1 winner):
    1x Infinite Last Romeo Official Album

    LUCKY DRAW (16 Winners):
    1x MP3 shuffle + 2GB Memory Card (All copy of Infinite Album in it)
    1x INFINITE Replica Jersey (all members available)
    2x INFINITE Special Limited Edition Button Badges
    1x Infinite Key Holder
    1x INFINITE Button Badge
    2x Notebook
    8x Topup RM5

    Giveaway end: 15 Jun 2014


    *Click on the link below to enter:
    INFINITE LAST ROMEO GIVEAWAY BY FIQA NSZ


    2). Segmen Saya Nak Doodle 48 Jam by Fiqa Nsz

    Hadiahnya:
    Peserta terawal x5 - Doodle
    Peserta Random x5 - Doodle

    Segmen Tamat pada 7hb Jun tepat pukul 1 AM.

    *Klik pada link dibawah untuk menyertai:
    SEGMEN SAYA NAK DOODLE 48 JAM BY FIQA NSZ

    ReplyDelete
  14. comelnya... kiut betul...

    #terima kasih sudi join... blog ini tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/06/senarai-url-blog-5.html

    ReplyDelete
  15. Bila agaknya gambar saya nak tercalon hehehe
    Singgah dari Blog Kak Mia
    done follow sini

    ReplyDelete
  16. jangan salah sangka,boleh kissing sama istri dan anak tuh

    ReplyDelete